Nornir vandflasker

Design til eksklusive vandflasker

Nornir – et nyt og eksklusivt design af PET-vandflasker fra Danish Bottling Company. Flasken ligner glas men vejer meget mindre. Produktionen af PET-flaskerne bruger mindre CO2 end hvis det var en tilsvarende flaske i glas. Desuden giver den lavere vægt også en CO2 reduktion ved fragt.

Konceptet bag Nornir: Vandflaskerne er lavet i et samarbejde mellem tekstforfatter René Lauritsen, der har udviklet idéen og konceptet: Den nordiske mytologien med de tre norner, skæbnegudinderne: Urd, Verdande og Skuld. De tre norner sidder under verdenstræet Yggdrasil, som de hver dag vander med vand fra Urds brønd. En spinder de levendes livstråde, en anden bestemmer længden, og den tredje klipper dem til. De tre norner beskrives også som fortid, nutid og datid.

Jeg lavede illustrationer og design til etiketterne. Illustrationerne er trykt på indersiden af etiketten bag på flasken. Så illustrationen står lidt sløret pga. vandet, men efterhånden som flasken tømmes bliver illustrationen af kvinden smallere og stregen tydeligere.

Cases

Scroll to top